Er zijn geen afmetingen gedefinieerd voor deze module.

Ontslagrecht

Ontslag van een werknemer is voor zowel werkgever als werknemer onplezierig. Ontslagrecht is een onderdeel van arbeidsrecht. Een gespecialiseerde ontslagrechtadvocaat van ons kantoor behandelt het ontslag in uw belang; het maakt daarbij niet uit of u werkgever of werknemer bent. Op ons advocatenkantoor zijn onze ontslagrechtspecialisten op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het ontslagrecht.

 

MOET U ALS WERKGEVER ÉÉN VAN UW WERKNEMERS ONTSLAAN?

 

U kunt een werknemer om verschillende redenen ontslaan, bijvoorbeeld vanwege economische redenen of vanwege onrechtmatig of ongeoorloofd handelen door uw werknemer.

Als werkgever is het voor u noodzakelijk om de ontslagprocedure correct uit te voeren, omdat u anders het risico loopt dat het ontslag wordt teruggedraaid en uw werknemer in dienst blijft. Dat is voor u als werkgever een onwenselijke situatie. Een ontslagrechtspecialist geeft u juridisch advies en behartigt uw belangen als werkgever in een ontslagprocedure.

Mocht u als werkgever van plan zijn om een werknemer te ontslaan of mocht een voormalig werknemer zijn ontslag aanvechten, dan bent u met uw kwestie van harte welkom op ons kantoor in Breda.

 

 

BENT U HET NIET EENS MET UW ONTSLAG DOOR UW WERKGEVER?

 

Stel: uw werkgever heeft u al dan niet op staande voet ontslagen en u bent het met uw ontslag volstrekt niet eens. Wat zijn uw mogelijkheden om uw ontslag aan te vechten?

Als werknemer bent u goed beschermd door de wetgever ook ten aanzien van ontslag, maar niet iedere werkgever houdt zich aan deze wetgeving inzake ontslag. Het aanvechten van uw ontslag kan voordelig voor u zijn. Een ontslagrechtadvocaat komt op voor uw belangen als werknemer. Mogelijk heeft u recht op een hogere transitievergoeding of een betere ontslagregeling via onderling overleg met de werkgever of via de rechter.

Wenst u juridisch advies en/of juridische bijstand in uw ontslagzaak? Neem dan contact op met één van onze ontslagrechtadvocaten in Breda.

Direct Contact

Heeft u snel advies nodig?

076 - 53 17 766